Beijer medarbetare

LRF Samköp var i Karlstad och träffade Beijers medarbetare. Vi passade på att ställa några frågor till Daniel Jahnke.

Daniel arbetar på Beijer Byggmaterial i Karlstad där han varit i närmre 3 år. Som alla på Beijer har han en specialistkompetens. Daniels inriktning är dörr, fönster och golv. Daniel,

Vad gillar du bäst med Beijer som arbetsplats? Beijer är en otroligt bra arbetsplats, man blir tex erbjuden utbildningar för att öka sin kompetens i olika områden inom byggmaterial, och det är ett väldigt bra teamwork mellan oss anställda och många som är engagerade.

Vad tycker du är mest unikt med Beijers sortiment? Det är vårt extremt breda sortiment och utbud på längder på både virke och lister. Att vi har sådan variation i vårt sortiment gör också att vi kan ta tillvara på materialet bättre och minska spillet och kunden kan få den exakta längden.

Vad tror du att våra LRF-medlemmar uppskattar hos Beijer? De LRF medlemmar jag har träffat tycker att de får bra priser på avtalet och att det är enkelt att handla eller att få fram priser på olika artiklar. Själv tycker jag att är väldigt smidigt att jobba med LRF medlemmarna.

Något nytt i era produkter och tjänster som du vill slå ett slag för? Det händer väldigt mycket just nu. Vi har precis bytt ut vårt skruv- och infästningssortiment till NKT som är anpassat för det nordiska klimatet och vi har även fått vårt eget Lim & Fog sortiment (RAW). Men framför allt vill jag slå ett slag för att alla medlemmar ska komma in i butiken och se själva, jag tror inte de kommer bli missnöjda.