LRF Samköpsdagar hos Ahlsell 16 – 18 september

10% extra rabatt plus din ordinarie LRF Samköpsrabatt på Ironside, Activewear och a-collection

10% extra rabatt på Ahlsells egna varumärken

  • Ironside: verktygssortiment med hög kvalitet och livstidsgaranti på handverktyg
  • Activewear: arbetskläder och personligt skydd
  • a-collection: handplockade produkter inom de flesta segment.

Enkelt att handla med LRF Samköpsrabatt

Du får den extra rabatten i alla Ahlsells butiker och i webbutiken automatiskt när du handlar på ditt kundkonto om det är anslutet till vårt avtal. Om du inte redan har anslutit dig och skaffat kundkonto följer du bara instruktionerna här nedan. Den extra rabatten får du under LRF Samköpsdagarna 16-18 september under ordinarie öppettider. Kampanjvaror och nettoprissatta produkter är undantagna den extra rabatten.

Goodiebag i butik

När du handlar för 500 kr plus moms i en Ahlsellbutik under LRF Samköpsdagarna får du en goodiebag med bra saker från Ahlsell.

 

Anslut dig till vårt avtal hos Ahlsell

Du får rabatt på hela Ahlsell sortiment! Det kostar inget att ansluta sig och du förbinder dig inte till något. Fyll i det här formuläret så får du tillgång till kontoansökning hos Ahlsell som ansluter dig till våra avtalsvillkor.

Enkel beställning och snabb leverans

Beställning kan göras via e-butik, telefon eller i din lokala Ahlsellbutik. Leverans av lagervaror får du redan dagen efter beställning. Om du handlar för mer än 4000 kr betalar du dessutom inget för leveransen. 

Handla i e-handel

Om du har ett företagskonto kan du handla i Ahlsells e-handel och få leverans ofta redan dagen efter. Som inloggad i e-handeln eller Ahlsells app ser du dina avtalspriser direkt. Det är viktigt att du först har öppnat ett företagskonto innan du skapar webb-konto till e-handeln.

Kontakta oss om ditt företag har årliga inköp för minst tre miljoner kr hos Ahlsell. Vi kan då göra ett anslutningsavtal som ger rätt villkor för era förutsättningar.