Trygg & säker på gården

Stölder från lantbruk, liksom intrång och skadegörelse, har blivit allt vanligare under de senaste åren. Det beror förstås på att det finns stora värden i lantbruksutrustning vilket gör den eftertraktad. Utöver att bli av med sin egendom är det även många lantbrukare som känner oro för intrång och skadegörelse.

Det finns mycket som du själv kan göra för att skydda din egendom och öka säkerheten på din gård. Talesättet ”tillfället gör tjuven” har fortfarande mycket sanning i sig och det bästa sättet att motverka stölder, skadegörelse och intrång är att försvåra brottslingarnas vardag. Faktum är att med ökad kunskap och konkreta åtgärder kan både stölder och skadegörelse förebyggas. 

Tillsammans med Ahlsell strävar vi efter att på olika sätt bidra till att göra er vardag lite enklare. Därför har Ahlsells säkerhetsspecialister tagit fram ett urval av produkter i deras breda sortiment, som är speciellt framtaget för professionella användare. Det handlar bland annat om inbrottslarm med tillhörande trådlösa och trådbundna detektorer, överfallslarm, smarta kodlås, nyckelförvaring och riktigt effektiva och energisnåla LED-strålkastare. Målet är att du på ett enkelt sätt ska kunna utforma ett skydd av hög kvalitet som fungerar för dina behov och är relevant för den verksamhet som bedrivs på just din gård.

Läs experternas tips och produktförslag

 

Du kan också få rabatt hos Ahlsell

När du ska köpa larm eller annan utrustning mot intrång får du bra rabatt genom vårt avtal hos Ahlsell. Anslut dig här enkelt och kostnadsfritt så hjälper vi dig igång!