Beijer Byggmaterial

Ny bättre rabatt: 15, 20 och 25% rabatt

Beijer har ett brett sortiment av byggvaror och generösa öppettider i varuhus runtom i hela Sverige, från Kiruna till Trelleborg. Med vårt avtal med Beijer Byggmaterial får du:

  • 15% på trall, golv och fönster*
  • 20% på färg, kakel, sten och trädgårdsvaror*
  • 25% på skruv, plugg, spik, lim och fog*

*För heltäckande rabattfördelning se Master rabattfördelning under Mina sidor. Där finns även en Lathund för en snabb översikt. Om du redan har konto hos Beijer kan du logga in på Beijer.se och se dina avtalspriser.

 

Bli kund på vårt avtal hos Beijer

Fyll i formuläret så hjälper vi dig igång! Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

Byggvaruhus över hela landet

Här ser du Beijers alla varuhus runt om i Sverige, från Kiruna i Norra Norrland till Trelleborg i Skåne.

 

E-handel

Är du ansluten till avtalet med Beijer kan du skaffa inlogg till Beijers E-handel och handla smidigt och enkelt med samma avtalsrabatt.

 

Villkor

Rabatten gäller ej kampanj, tjänster eller i kombination med andra erbjudanden; ej heller på presentkort, prefab, livsmedel eller tobaksvaror.

Avtalet är tecknat av LRF Samköp AB. Vi reserverar oss för eventuella fel.

 

Svenskt virke på Beijer

Om du köper konstruktionsvirke som reglar, glespanel, formvirke, impregnerat virke och fasadvirke kan du vara säker på att det alltid kommer från våra svenska skogar när du handlar hos Beijer. Beijer är dessutom den första byggvaruhandelskedjan med spårbarhetscertifikat för både FSC® och PEFC®. Certifieringarna innebär att de produkter som tillhandahålls kommer från ett hållbart skogsbruk och följs med spårbarhetssystem genom hela produktionskedjan.