Beijer Byggmaterial

Fina priser på hela sortimentet av byggmaterial!

Hos Beijer får du genom vårt avtal förmånliga priser på fler än 2 500 artiklar och på övriga ej nettoprissatta får du 10% rabatt på ordinarie pris*. Du får också fri konsultation vid byggrådgivning samt rithjälp vid ombyggnad av kök, bad eller pentry.

*Gäller ej kampanj, tjänster eller i kombination med andra erbjudanden som tex erbjudanden i Beijerbladet.

Byggvaruhus över hela landet

Beijer finns på 87 platser runt om i hela Sverige, från Kiruna i Norra Norrland till Trelleborg i Skåne. Alla butiker har ett brett sortiment, från byggmaterial till skyddsutrustning och generösa öppettider.

Beijers E-handel

Är du ansluten till avtalet med Beijer kan du skaffa inlogg till Beijers e-handel och handla smidigt och enkelt med samma avtalsrabatt.

 

Vill du bli kund på vårt avtal hos Beijer?

Fyll i formuläret så hjälper vi dig igång! Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

Svenskt virke på Beijer

Om du köper konstruktionsvirke som reglar, glespanel, formvirke, impregnerat virke och fasadvirke kan du vara säker på att det alltid kommer från våra svenska skogar när du handlar hos Beijer. Beijer är dessutom den första byggvaruhandelskedjan med spårbarhetscertifikat för både FSC® och PEFC®. Certifieringarna innebär att de produkter som tillhandahålls kommer från ett hållbart skogsbruk och följs med spårbarhetssystem genom hela produktionskedjan.