Granngården

12 % rabatt

Hos Granngården hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet!

Du får 12 % rabatt på Granngårdens produkter* när du öppnar företagskonto anslutet till vårt avtal. Rabatten gäller i butik, e-handel och direktorder. När du har öppnat konto kan du få dina inköp fakturerade eller välja att betala direkt. 

Bli rabattkund hos Granngården

Gå vidare till digital ansökan hos Granngården för att öppna företagskonto med LRF Samköps rabatt, du signerar smidigt med mobilt bank-id.

Koppla befintligt företagskonto

Om du redan har ett företagskonto hos Granngården kan du koppla det till vårt avtal för att få rabatten. Hör av dig till oss på hej@lrfsamkop.se så hjälper vi dig.

Handla på Granngården.se

När du har ett företagskonto som är kopplat till vårt avtal kan du skaffa ett e-handelskonto genom att kryssa i företagskund och sedan registrera dig under "Ny kund". 

Registrera e-handelskonto här

Handla via telefon

När du skaffat ett företagskonto kan du ringa och göra din beställning genom Granngårdens kundservice på 0771-222 444.

Rabatten gäller på de flesta av Granngårdens produkter*

Se produktområden här

Är det inte rabatt på produkten du söker? Fråga om pris på offert@granngarden.se

*Avtalet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Med "andra erbjudanden" menas även storpack av produkter då priset redan är lägre än vid köp av enskild produkt.