"Jag är på Granngården flera gånger i veckan!"

Charlotte Björge driver stuteri och kennel utanför Torsby och är en trogen kund hos Granngården.

”Jag är på Granngården i Torsby flera gånger i veckan, kan sladda in någon minut innan stängning med andan i halsen för att jag behöver en säck foder men möts alltid av leenden. Medarbetarna där känns som kollegor, som goda grannar."

Få 12% rabatt hos Granngården du med!

Gå vidare till digital ansökan hos Granngården för att öppna företagskonto med LRF Samköps rabatt, du signerar smidigt med mobilt bank-id.

"Mina hästar skall få den absolut bästa starten för ett långt, skadefritt och sunt liv. Hästar växer mycket, skall hålla för arbete och kan bli upp till 30 år. Fodret är naturligtvis enormt viktigt, och hos Granngården vet jag att jag får bra grejer.

Hästarna är mitt andningshål. De ger så mycket kärlek och är alltid glada över att umgås. Det är inte så mycket glitter och glamour att föda upp hästar, när andra myser i bastun efter ett pass på gymmet kanske jag har timmar av hårt arbete kvar. Men det jag får ut av det här vill jag aldrig vara utan.

Granngården är en viktig leverantör till verksamheten. Vi odlar eget hö och har fina beten men kraftfoder, strö, gödning, gräsfrön och allsköns utrustning köper jag där. Det finns erfarenhet och intresse hos Granngården och jag älskar bra service. Om Torsbys medarbetare inte har svaret direkt så finns alltid expertisen i företaget. Jag känner mig i trygga händer.”


Granngårdens foderskola

Gabriella Bragée berättar vad du ska ha koll på för att hästens ska äta rätt och må bra!