10% på hela sortimentet!

Alla IKEA företagskunder kopplade till vårt avtal får 10 % på hela sortimentet! Erbjudandet gäller 18 oktober – 21 november 2021*

Äntligen är det dags för stor höstkampanj på IKEA för dig som är IKEA företagskund kopplad till vårt avtal!

*Kampanjinfo: 10% på hela IKEA sortimentet (ej SOLSTRÅLE) är inklusive ordinarie LRF Samköpsrabatt och gäller köp mellan 18 oktober-21 november 2021. Rabatten dras av vid fakturering. Eventuella servicetjänster t ex installation eller montering, rabatteras ej.

Beställning måste göras senast 21 november 2021 och leverans måste ske senast 21 december 2021. Vid önskemål om leverans senare än 21 december 2021 (som inte beror på att IKEA inte har möjlighet att leverera) ges ingen rabatt.

Bli kund & handla extra förmånligt!

Du som har ett aktiebolag inom de gröna näringarna kan öppna företagskonto kopplat till LRF Samköps avtal redan idag. Det är enkelt och går snabbt med mobilt BankID. (Helt utan kostnad och du förbinder dig inte till något).

Vissa varor är tillfälligt slut i lager hos IKEA på grund av pandemin

På grund av den pågående pandemin så har IKEA förståeligt vissa begränsningar gällande tillverkning och leverans av produkter. Det här påverkar lagerstatusen i varuhusen och på IKEA.se och vi beklagar om det skapar problem.