Extra bra erbjudande på kök

Extra förmånligt att köpa allt inom kök från IKEA mellan den 20/1 - 31/3

Just nu kan du som har ett aktiebolag inom de gröna näringarna handla köksstommar, luckor, bänkskivor, vitvaror, integrerad belysning, handtag samt inredning för skåp och lådor extra förmånligt. Kampanjen gäller till och med den 31 mars 2020.

Som ny kund ansluter du dig till avtalet och får mer information och villkor kring erbjudandet nedan. Som redan ansluten kund loggar du in på "Mina Sidor" för att se ordinarie avtalspris och det tidsbegränsade erbjudandet. 

Få rabatt hos IKEA du också!

Bli kund på LRF Samköps avtal eller koppla ditt befintliga IKEA företagskonto till vårt avtal. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

 

VILLKOR: Kampanjen gäller vid köp av IKEA kök under perioden 20/1 – 31/3 2020.  Kampanjen omfattar IKEA´s kökssortiment av stommar, luckor, bänkskivor, vitvaror, integrerad belysning, handtag samt inredning för skåp och lådor. Rabatten dras av på köp som görs med IKEA Företagskonto (IKEA Business kort) kopplat till LRF Samköps förmånsavtal. Rabatten regleras på fakturan. För att få den extra rabatten på inköpen måste beställning göras senast den 31/3 2020 och leverans måste ske senast den 15/5 2020. Vid önskemål om leverans senare än den 15/5 2020, som inte beror på att IKEA inte har möjlighet att leverera, ges ingen rabatt. Eventuella servicetjänster som beställs till följd av köksinköp, t ex installation eller montering, rabatteras ej.

*servicetjänster såsom SOLSTRÅLE erbjudandet med SVEA Solar inkluderas inte av förmånsavtalet med IKEA