Extra bra erbjudande på kök

Vi förlänger kampanjen fram tom 15/4 - Extra förmånligt att köpa allt inom kök från IKEA

Vi vill att ni som tänkt köpa kök eller vitvaror ska kunna göra det trots rådande omständigheter. Därför har vi kunnat förlänga erbjudandet på kök från IKEA. Kampanjen gäller till och med 15/4 med utleverans senast den 31/5.

Du som har ett aktiebolag inom de gröna näringarna kan köpa köksstommar, luckor, bänkskivor, vitvaror, integrerad belysning, handtag samt inredning för skåp och lådor extra förmånligt från IKEA.

IKEA erbjuder dig köksplanering och beställning även via telefon och onlinemöten. Så vill eller kan du inte besöka varuhuset just nu kan du planera ditt kök ändå, tryggt och säkert hemifrån dig. För att slippa eventuella telefonköer kan du enkelt fylla i det korta formuläret så kontaktar IKEA dig så snart de kan för att hjälpa dig.

Som ny kund ansluter du dig till avtalet och får mer information och villkor kring erbjudandet. Som redan ansluten kund loggar du in på "Mina Sidor" för att se ordinarie avtalspris och det tidsbegränsade erbjudandet. 

Få rabatt hos IKEA du också!

Bli kund på LRF Samköps avtal eller koppla ditt befintliga IKEA företagskonto till vårt avtal. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

Vi förlänger kampanjen fram tom 15/4!

VILLKOR: Kampanjen gäller vid köp av IKEA kök under perioden 20/1 – 15/4 2020.  Kampanjen omfattar IKEA´s kökssortiment av stommar, luckor, bänkskivor, vitvaror, integrerad belysning, handtag samt inredning för skåp och lådor. Rabatten dras av på köp som görs med IKEA Företagskonto (IKEA Business kort) kopplat till LRF Samköps förmånsavtal. Rabatten regleras på fakturan. För att få den extra rabatten på inköpen måste beställning göras senast den 15/4 2020 och leverans måste ske senast den 31/5 2020. Vid önskemål om leverans senare än den 31/5 2020, som inte beror på att IKEA inte har möjlighet att leverera, ges ingen rabatt. Eventuella servicetjänster som beställs till följd av köksinköp, t ex installation eller montering, rabatteras ej.

*servicetjänster såsom SOLSTRÅLE erbjudandet med SVEA Solar inkluderas inte av förmånsavtalet med IKEA