Semesterplanera med Adecco

Får du ledigt på riktigt i sommar? Hyr in sommarjobbare från Adecco

Brukar du sköta allt trassel med sommarplaneringen? Adecco är vana att hjälpa företag lösa sommarpusslet - så att du och din personal kan ta ledigt på riktigt. Adecco erbjuder ambitiösa sommarjobbare som är vana att prestera från dag ett.

Allt ingår!

Du får full kontroll på dina kostnader och sparar värdefull tid. När du bemannar med hjälp av Adecco ingår allt från försäkringar och arbetskläder till VAB och personalvård. Allt är inbakat i timpriset och Adecco sköter administrationen. Du slipper dessutom alla indirekta kostnader i form av tid som läggs på rekrytering och administration (lönehantering, betyg, intyg etc.) såväl innan som under och efter semesterperioden.

Ingen överbemanning

Om arbetsbeläggningen skulle sjunka under sommarmånaderna riskerar du inte att vara överbemannad när du hyr konsult från Adecco.

Hyr en rekryterare

Vill du att sommarpersonalen ska anställas av ditt företag kan du även hyra en rekryterare som sköter rekryteringen. Detta för att avlasta den egna personalen.

Bemanna med studenter

Studenter har med sig den senaste kunskapen från högskolor och universitet och Adecco kan skräddarsy en dedikerad studentpool som du bokar snabbt, enkelt och direkt online.

Nöjdkund-garanti

Om du av någon anledning är missnöjd gör Adecco om matchningen utan extra kostnad inom tre dagar. På så vis minimeras alla risker för onödiga kostnader när du anlitar en sommarjobbare från Adecco.